Penge/venskaber/Løgne/uvenskab

Uvenskaber grundet pengeudlån og løgne

20-08-2013
Tænk hvad det ikke kan blive til når man låner penge ud/ prøv at læs.
Jeg har jo måtte lide meget fordi jeg engang imellem har en skilling jeg sådan har kunne låne ud - for ikke at tale om alt de madvare jeg har givet ud og nu syntes jeg lige jeg vil fortælle om hvordan et par jeg har hjulpet selv om de har lagt løgne ud både om mig og andre personer?
Eksempelvis var vi nogle stykker der i forskellige historier på det nærmeste blev beskyldt for at være pædofil - jeg var jo så den første og ja fik jo så en undskyldning en sen aftentime - hvor efter den anden person fik den næsten samme beskyldning "jeg sage med det samme til personen der gik rundt og fortalt sådan løgnhistorier at: Nu skulle han stoppe.
Og ja dette par fik mig så med op i byen og hvor han personen pludseligt udtalte at der gik en der havde voldtaget hans kærste - jeg sage: hvis du er så sikker så tal med politiet/kærsten sage ikke noget - så der lidt ballade uden min indblanding + det at jeg tog hjem.
Den samme idiot havde så lagt en løgn ud om at hans lille søster var blevet voldtaget/Gudskelov kom det hans far for øren - husker dog ikke hvad der skete efter faren hørte om den løgnhistorie.
De historier i her læser er tre ud af flere - så døm selv når i læser de næste kommentar.

1.Du må jo følle dig truffet og du kommer da bare med nogle penge deri må du da ikke tvivle og ja Casper tror jeg har store problemer - dog vil jeg da gerne huske dig på hvem der hjalp jer da i var sultne og på røven - du ved jeg var loyal.

2.Ja som du lige skrev VAR loyal. Og du kunne regne med dine penge indtil du slog mig i hovedet og tog kvælertag på mig Leon. Du må tænke dig om før du vil slås, hvem det går udover og ikke gør.
Og ja jeg føler mig truffet efter som jeg skal høre fra mange folk at du går og siger lort.
Tænk dig om engang imellem Leon.!

3.Hvem der gjore hvad den nat - kan du kun give Casper skylden for jeg har fået historien fra alle "bare ikke dig" og dem der står her fortæller at du overdriver ret meget - men det ligger jo til jer begge to - det kaldes for at være lystløgner.

4.Ja det er rigtigt Leon du er så evig klog.! Det er også derfor Bente stod og råbte og skreg af dig og sagde jeg ik skulle tage imod din undskyldning for dit slag og kvælertag. Det er rigtig Leon du er SÅÅÅÅ klog.! Tak for det Leon du er sq en af Guds børn.
Alle jeg har haft snakket med om den aften sagde det var fuldt fortjent hvad der skete med dig, så jeg er jo så ik den eneste du kender der er lystløgner, vel.?

5.Ja her ser man et eksempel på hvordan en pige/kvinde prøver at skrive sig fra en pengegæld:o(