HER VIL KOMME BLOGGERS TANKER OM ALT?

Her set jorden fra rumstationen og i skal lige bemærke de røgfaner fra skovbrande rumdt omkring i verden, kan det få jeres tanker igang?

EN BLOGGERS TANKER-SANDT ELLER FALSK.

Jeg syntes tanken er god og i vil se flere her inde:))))
Her et par strøtanker, sådan rent Astrologisk, om klimaforandringer!

I januar 2008 Skiftede Pluto Tegn fra Skytten ( Der er et varmt Ild-tegn ) Til Stenbukkens tegn (der er et Koldt Jordtegn) På dette tidspunkt sagde jeg at nu ville en ny 60års periode tage sin start, Og vi ville gå fra global opvarmning af kloden til en nedkølings fase der ville tagesin start i, Det Sibiriske,  Det Canatiske og det indre Grønlandske, områder! I Sibirien med Minus 75gr. C og de to andre ned til minus 63gr. C på den dag det hele tog sin start!

 I 1994 -95 Havde vi den sidste Isvinter - det var det år, Pluto forlod Skorpionen, der er det faste Vandtegn ( Fast Vand = Is) i de 14-15 år den efterfølgende stod i Skytten, har vi stort set ikke haft nogen vinter, og klimaet blev varmere i den periode, næsten år for år!

Nu i denne vinter er Pluto nået ind over de 3. grader, i et tegn, som man siger en planet skal hen over før den  er rigtig aktiv i det pågældende tegn. ( Den er Altså Nu Aktiv i Stenbukken) 
Og i dette år sker det i et Kvadratur til Saturn der opholder sig i Vægten  og som der hersker i Stenbukkens´ tegn,  en kvadrat er et spændingsaspekt og disse leverer mange gange tegnets negative Sider / tendenser!

De næste 60 år Står på global nedkøling og det vinterlige vil være det overordnede tema, som Pluto vil have i Højsædet, De første 15 år sker i Stenbukken der er det Kardinale (igangsættende) Vintertegn, Pluto har siden 1823 bevæget sig gennem Zodiakken tegn ( Dyrekredsens Tegn) fra Vædderen og alle  Forårstegnene( Vædder, Tyr, Tgillingerne) gennem alle Sommertegnene ( Krebsen, Løven, Jomfruen) samt alle Efterårstegnene ( Vægten, Skorpionen og Skytten) Nu skal den (Pluto) hen over de næste 60 år gennem Alle Vintertegnene, fra Det kardinale og igangsættende Stenbukken, Det Faste vintertegn Vandbæreren og det afsluttende Fiskenes Vintertegn. 

De første ca. 15 år i Stenbukkens tegn de næste 20 år sker i Vandbæreren, Her kunne man forestille sig at vinterperioden blev længere end sommerperioden en del år for at slutte af med 25år i Fiskene.

Ja det var et par anderledes strøtanker omkring klimaforandringer: