ja dum kan alle være, men er jeg så dum.

Ja, på denne side vil jeg smide ting som, når man læser dem kan lyde tåbelige, men tænk lige ovre min tale og måske give dem en chance.

Når man tænker på menesket og måden folk reager på, så er en af mine teorier-her.

Ja, nogle skal jo tage talens brug og ytre sin mening, så giv mig. 2-minutter, tænk hvis man tog, de ældre, handiccapet, psykisksyge og laved deres egne lille by i byerne og at man lavede, lejligheder som var i størelses orden. 2-slags en hvor der var køkken og stue,soveværelse og bad-den anden var med køkken, stue og bad, husk vi er alle forskellige, disse byer skulle så være i alle(storbyer), generalt og man kunne jo blande dem eller give dem deres egen(lille by), som skulle være grønne, det vil sige at kun, politi, læger, sygeplejesker, ambulancer, andet måtte ikke køre på området, end cykler og så kunne folk nyde fuglekvider og trær, buske og få ro i deres sjæl, der skulle jo så også være en. Stats-Købmand som havde alt, så folk kunne nyde deres liv, jeg må også sige at der vil være sikkerheds vagter i være verdenshjørne(ind gange til bebyggelserne, så ingen vil kunne komme og spille smart og når folk kan leve i fred og ro, de atter vil få-deres egen tro, uden at høre eller blive stress-påvirket, jeg har min måde at tale om netop den stress-påvirkning, jeg kalder det for. SIGNAL VÆRDIG.

JA LAD MIG KALDE HISTORIEN FOR. GØ og GOKKE-POLITIKENS-IRONI.

Ja, vi har alle vores holdninger, men er vi ved Gø og Gokke teorien?, hvordan er det med min historie om de små sygehuse, som jeg mener burde bestå, både af lokal årsager og at man ikke river gode gammel bygninger ned som med få midler vil være både rentabel og være gode som ældreboliger og børne institotioner, fakta er at bare ved at sætte nye radiator op er min tanke i nærheden af at der vil kunne sparres. 25-50.%. af varmen i de bygninger og så er der arbejde og hvis i ikke er dumme så ved i også at de mangler på landsplan, der vil kommer mere og billed.

HER ER MINE TEORIER OM. HVORDAN TONER KAN PÅVIRKE HJRNEN.

Ja, min tale vil gå i hjerneforskernes fodspor.Ja, nu tror jeg godt at i ved at(musik), toner kan give glæde og sorg, men har i tænkt på at bestemte toner kan være dødlige og ja, nu kender jeg jo ikke frekvensen-MEN DEN FINDES, jeg vil også tilværd entid sige at man kan gøre folk skøre med bestemte frevkenser og i har jo nok hørt om Neutrombomben, som slår menesker og dyr ihjel, men lader bygningerne stå klar til indflytning, nu har vi jo nye tider men var i klarovre at de gode gammel rør-radioer, kunne tåle, det magnetfelt som kom ved en Atombombe-sprængning, det kunne mikrocips-radioerne ikke, men det er jo bare ganske almindelig viden og når jeg taler og stråler, så tænker jeg på, hvad menesket udsætter sig for hverdag, jeg tror bare ikke i er klarovre(det), man høre om at raderfolk får kræft, mobiltelefoner kan også give gener, folk som bor op af kræftkabler som hænger i nærheden af deres huse, er mere modtaglig for forskellige sygdomme, mobilhasterne er ikke længer ind at have i baghaven og hvis i er i tvivl, så tag et TV og sæt. 2-meter fra en mickrobølge ovn og se hvad der sker og desvære taler jeg for døve-øre, men prøv at sætte jeres øre op til en. 1000.Ws-højtaler så kan det være i forstår, min tale, folk får også tinitus af larm og psyken kan jo også spille ind.

en tankevægger.

. Når vi tager ordet KEMOBUSSEN, så tænker de fleste nok ikke såmeget ovre hvad det entligt betyder, eller gør i, da det er en bus som henter Kræftsyge, eksempelvis på hele Sjælland, så det tager jo sin tid og nu har jeg kun hørt folk fortælle om de ture til Rigshospitalet, hvor folk jo så kommer ind og får. ca 10-30.minutters behandling af forskellige arter som stråler og kemo og andet og der efter venter i mange timer på at bussen køre de syge folk hjem-kan det kaldes for at behandle folk med værdighed, samtidig kommer der folk ind og bare bliver kigget på, jeg vil godt i denne samen hæng sige at der burde ikke findes nogle former for svar som hed, det kan man ikke, eller vi ser tiden an, det føre mig til næste spørgsmål.

.2. Når nu vi allesammen taler om miljø, så vil jeg da starte med at sige til folk som har hus i de støre byer at, der altiv vil være en cervetut i jeres skøde når i skal sælge, da det er sådan at husene i byerne, har fået betegenslen giftgrunde og i husker jo nok de flotte jernbanesveller som så smukt liger i haver og i børnehaver og SFOer, sikke en giftbombe og nu vi taler om gift så høre her, når vi cykelister og gående kommer(i den friske luft) og bilerne drøner der udaf-hvad er det så vi indånder af partikler og hvad kan det mon blive til i den sidste ende, hvorfor bygges skorstenene højre, for i har vel hørt at eksempelvis København er mere forurenet end mange Amrikanske storbyer og hvordan det lige går til, det er lige fra vores søde nabolande til lande som udspyer sodpartikler fra deres kulfyredkraftværker som med de kraftige vinde kommer op til lille Danmark og inden jeg slutter med miljøet, så har i nok alle fået jer et stykke kød, så pencelinen er kommet ind i kroppen, men det sætter mig så til næste spørgsmål.

.3. Alt det i forhåbentligt har læst indtil nu, har jo ved co-2 og skovrydning en stor del af skylden til verdens klimaforandringer og som jeg før har sagt og hørt er helvet i fuld gang i Stillehavet på øer og i landområder er folkevrandringen i fuldgang, da vandet stiger og nu kan det jo ikke komme som nogle ovreraskelse, da. Al Gore, jo har talt i årvis, problemet er bare at det går hurtiger end forudset, så jeg må spøger hvad venter verden på, er det klimatopmødet om et halvt år, er der såmeget tid at give af, problemet er at jeg har såmeget at sige/fortælle jer om alt(skidtet men i gider ikke læse alt sammen), men ok, jeg siger bare at. CO-2en, kan istedetfor at være verdens undergang, blive den førende energikilde i verden, hilsen fra. Leon, som spøger jer om det var sådan i ønskede verden skulle entre sig.

JEG HÅBER VIRKLIGT AT DER FINDES NOGLE SOM FÅR IDER AF MINE AKUMENTER.

1. Enværd kræftsygdom, burde kunne helbredes uden nået, hvis den bliver opdaget i tide-alt kan lade sig gøre?.

.2. MS(Dissemineret Skelrose) og. ALS(Sjældent Mororrisk Nervecellesygdom), her taler jeg med lidt viden og håber at kan give forskerne nogle indput, men det kommer til sidst?

.3. Alzheimer meneskets hjerne og Demens?

.4. Nå jeg håber hvirklig at i kan se logiken i min tale og den er at hvis en sygdom opdages i tide-burde de allesammen kunne helbredes og tag lige og atter lyt til mine akumenter, når først de hvide-blod-legmer starter deres cirkus, så burde enværd læge vide at der er nået galt, da det jo er kroppens-forsvar imod etværdt angreb, så når. MS og ALS-patienter som jeg entligt mener. Starter med nervebetændelsen-så er det sku da bare med at få gang i enværd form for helbredelse

.5. Hjertesygdomme, burde jo opdages ved blodtryk og blodprøver, så lad-hele sundhedsvæsenet få lovtil at gøre deres arbejde-med glæde og så få den løn de fortjener og her om lidt er mine sidste ord fra i aften.

.6. Stress-faktoren er en katastrofe i alle sygdomme og her tales om miljø-biler-støj-gift og i kan såment nok finde flere, men når jeg smider dette indlæg, kunne i så ikke prøve at komme med nogle indput, så alle de kloge menesker som ser, vores debatter-måske kan få nogle tanker som hjælper i den sidste ende, hilsen fra. Leon, som siger han ved mere end han skriver-men tænk-tænk og tal hvis i har nogle gode ider og ellers vær tavs-som graven-husk at lægevidenskaben har fået Guds gave til netop at rede liv-så intet er umuligt?