JA. HVORDAN VAR DET LIGE: DET STARTEDE OG HVORFOR.

JA. HVIS I TØR SÅ GÅR I BARE IGANG. MED AT LÆSE OG DER KOMMER MERE. DETTE VAR. DA VERDEN HOLDTE VEJRET-TJENOBYL-GENKENDER I NAVNET.

DEN GLOBALE-VERDENS-MENESKERETTIGHDES-BUDSKABER OG HVORDAN. DEN KAN KRINGLES.

 

.1. Enværd med respekt for sig selv, kender jo til Atomprøve-springningerne i Uralbjergene i det gammel. USSR. Frankrig gjore det i Stillehavet og. USA, brugte. Navada-ørken som prøve-område-glem alt om at søg på det.

.2. Atomkraftværks-ulykker, ja alle husker nok, da Tjernobyl blev den værste kendte Atomkraftulykke i verden og først at Sverige begynte at snakke om radioaktive skyer fik verden besked, men der var jo også nået ved. 3-mil-øen, eller her sidste sommer i Tjekiet, da de måtte lukke deres atomrearktor ned på grund af at floden som gav kraftværket vand var ved at udtøre.

.3. I husker vel også verdens-største olie-skibs-katastroffe ved. Alaska.

.4. Jeg vil da lige nævne da skibe sejlede i rutefart ud i atlanten og smed Gifttøner ud i masse vis.

.5. Ja her kommer der lidt om sprøjtemidlet-DDT og jeg har ikke tal og ord på alle de stoffer, men kemien har haft gode tider og husk alt det som jeg har skrevet om er meneske-skabt.

.6. Ja i har jo nok også hørt om at i Kina, var der en storby, hvor solen havde skindet i næsten. 1.år og meneskerne som bor der skal jo have vand, så man enter jo bare floderne og ved de Olympiske-Lege, legede Kina Gud og fik det regnvejr, som jo entligt ville ødelægge. Åbningen af De Olympiske-Lege, til at regne inden skyerne nåede at ødelægge nået.

.7. Nu kommer. Skøre-Leons,. Spørgsmål til jer, hvordan tror i at. Dyr. der tales også om fisk og plankton-Planter og Menesket og de forskellige gener i-trær-dyr og menesker-reager i det lange løb, jeg håber at i tænker seriøst ovre mit budskab, hilsen fra. Leon, jeg tror ikke på ay der findes nået som ikke er giftigt i verden, husk nederst i føde-kæden er plankton og mikroskobiske-dyr, de har også gift isig, sov godt mine kære venner, på tros af alle skæld er vi jo i samme båd og ligeværdige.

JEG FORTSÆTTER MED VIDEN OG TEORIER.

 

Jeg er jo skøre-Leon og står da fast ved det, men derfor kan man jo godt tænke(der må grines), når men jeg har jo en masse teorier og her kommer jo nok en som kunne få folk op af stolene og jeg tror at lægerne generalt vil kunne lære nået i min lille fantasi-verden.

Men prøv lige at høre her, etværdt meneske har jo et imumforsvar og skulle der være nogle som ikke ved hvad det er så tales der om hvide-blodlegmer og hvis de ikke er i super form får folk, nogle sygdomme som de havde sluppet for hvis de kun skulle tænke på at bekæmpe, diverse bakterier og andet ondskab(så som spekulitationer-økonomi-dårligt arbejds-forhold-ønske om . 2. huse. 2. biler. båd. sommerhus. OSV .

Hvis vi/os/menesket, kunne nøjes og der siger jer eksempelvis, lad børn være børn-i gammeldage legede lige børn bedst og der var så ingen ballade og vores forældre og bedsteforældre, gkore livet meget letter for os, så vi er sku blevet forkælet og nu kommer pointen.

Hvis menesket kan få fjernet-STRESSET. som en byrde, så vil jeg godt love jer at. ca. 70-80%, af de sygedomme og her taler jer sku generalt om ligefra forkøelse til sygdomme som folk dør af nu tildags, vil være som en gammel historie, da jeg tilstadighed mener at STRESS, kan man ved en genemgang af sygedomme nok konstater at STRESSEN er en afgørende fakta

JA. DET KAN SKU DA IKKE HJÆLPE NÅET. MED EN STOR.IQ, HVIS MAN IKKE HAR LIVSERFARING. OG DET MÅ DA VÆRE KVALITETEN SOM TÆLLER.

Ja, tåbelige Leon, vil tale om hvordan man og med hvilken tankegang man måler et meneskes intiligens og det er fandme et stort spørgsmål og kræver jo et meget stort svar og svarne er mange, ligeledes spørgsmålene, hvis man tager en test og ser på maleri-klatter-så må jeg spøger jer om ikke det er indiveduelt hvad man ser og mener, atter tænker jeg på eksempelvis børn som absalut skal tale til en dukke og igen tænker jeg på. MENSAS-test, jeg tager lige og svare hvad jeg eksempelvis ville svare om den maleri-klat(kan det være andet og der er jo nok en farve), er det en intiligent tale, nå men vi tager det barn som skal tale til den dukke-når barnet selv syntes det er dumt, hvofor så begynde at tale barnet til at skulle tale til dukken(hvem er så den intiligente her), nu bliver jeg s'ku nok upopolær med jeg vil mene at livs-erfaring er bedre end. MENSAS-test og det jo er et formulerings-spørgsmål, men husk hvad jeg har sagt om trekanter og firekanter, det kan godt være at nogle syntes det er intiligent at sætte firekanter ved siden af hinanden, men hvis de er så intiligente-hvorfor redder de så ikke verden, hilsen fra. Leon, som må sige ligesom statsministeren, der er ikke nået at komme efter.

JEG HAR IDERNE TIL AT REDDE DE VANSKELIGE BØRN.

 

Ja, jeg er et eksempel på at det faktisk godt kan lade sig gøre at leve et liv, spørgsmålet er jo så om folk er intiligent-men hvad er intiligent-jeg må spøger jer om-at hvis man kan rydeop, lave mad og andre basale ting, er man så intiligent om normal, eller er man først intiligent og normal når man passer et arbejde, som giver STRESS, er man så intiligent.

Nå, men jeg har jo nogle spørgsmål om. Børn, når jeg nu siger at, det man kaldte vanskelige børn i gammeldage, jo har fået mange forskellige diagnoser og jeg forstår ikke at nogle af de menesker som arbejder med. Børn som ikke kan sidde stille, råber op om at de bidder, slår og andre ting og der er vel engrund til at de kære Børn har problemer, så lad lige Tosse-Leon, sige at hvis de menesker som arbejder med de Børn, ikke kan takle situvartionerne, så find et andet arbejde, man skal bærnde for Børnenes-sag og sjæl(jeg mener at have en masse værktøjer, til netop de Børn og jeg vil godt sige at, jeg tror at jeg har den gode logiske viden til netop at få alle de Børn til at kunne få et liv uden at vise agarsivitet og istedetfor være rolig, husk vi taler om rigtigt mange Børn og folk kan jo grine, men det koster faktisk ikke nået

HVORFOR GØRE SMÅ PROBLEMER TIL STORE.

 

Ja, jeg er et eksempel på at det faktisk godt kan lade sig gøre at leve et liv, spørgsmålet er jo så om folk er intiligent-men hvad er intiligent-jeg må spøger jer om-at hvis man kan rydeop, lave mad og andre basale ting, er man så intiligent om normal, eller er man først intiligent og normal når man passer et arbejde, som giver STRESS, er man så intiligent.

Nå, men jeg har jo nogle spørgsmål om. Børn, når jeg nu siger at, det man kaldte vanskelige børn i gammeldage, jo har fået mange forskellige diagnoser og jeg forstår ikke at nogle af de menesker som arbejder med. Børn som ikke kan sidde stille, råber op om at de bidder, slår og andre ting og der er vel engrund til at de kære Børn har problemer, så lad lige Tosse-Leon, sige at hvis de menesker som arbejder med de Børn, ikke kan takle situvartionerne, så find et andet arbejde, man skal bærnde for Børnenes-sag og sjæl(jeg mener at have en masse værktøjer, til netop de Børn og jeg vil godt sige at, jeg tror at jeg har den gode logiske viden til netop at få alle de Børn til at kunne få et liv uden at vise agarsivitet og istedetfor være rolig, husk vi taler om rigtigt mange Børn og folk kan jo grine, men det koster faktisk ikke nået, hilsen fra. Leon, som spekuler hverdag(problem-løsninger)?

HVOR LAVT KAN FOLK SYNKE-TÆNK AT JEG OGSÅ SELV HAR PRØVET BEGGE DELE.

 

Ja, vi har jo nok alle bådet prøvet at blive mobbet og at være mobber, det er sempelhen utilgiveligt at mobbe andre som jo har en eller anden form-grund til at blive mobbet og holda kæft hvor var jeg et let offer, i husker vel at jeg har skrevet om klovnen-Leon, når jeg nu sidder og tænker på da jeg blev mobbet(syntes jeg absalut ikke at det var sjovt og det kunne være lige fra at trække min hue ned ovre øjenene, til at jeg måtte slås med drengene som gik. 2-klasser højer end jeg selv gjore og ballade-ja jeg forstår godt at jeg blev smidt ud af skolen. Nå men jeg kom så i anden skole og havde samtidigt fået profesionel hjælp samtidig med at jeg fik kærlighed på. Høng Børnehjem og alle som kendte mig-stor omgangskreds(venner).

Nå men vi har vel alle mødt nogle som stammer når de taler og mine tanker går tilbage til drenge som blev kaldt op til katetertet og skulle tale og den/de stakler begynte at stamme og det blev jo ikke letter for drengen at læren så begynte at spøger om hvad han entligt sage/mente.

Ja, men her kommer så slutningen på denne historie, der var jo også børn med. handiccap, som blev mobbet og når jeg tager de stammende personer og tænker tilbage-kom dagen hvor. LEON-REJSTE SIG OG SAGE AT NU VAR DET SLUT MED MOBBENING I MIN NÆRHED OG JEG MÅ SIGE AT DE PERSONER SOM. JO NOGLE-GANGE VAR STØRE END JEG STOD OG GRÆD-NETOP PÅ GRUND AF MOBBENING-SÅ VAR JEG BARE LOST, hilsen fra. Leon, bliver nødtil at gå en tur, kan i have en forsat god dag