HER VIL VERDEN KUNNE SES.
HER KOMMER EUROPA.

HER KOM SÅ AFRIKA. SE OG LÆR.
Kort som viser europæiske krav til det afrikanske kontinent i begyndelsen af 1. verdenskrig
HER SER I EN AF GRUNDENE TIL AT DER ALTID ER EN KRIG I AFRIKA.

HER ER SÅ ANTAKTIS. LÆS OG TÆNK.
Sammenligning af størrelse mellem Europa og Antarktis. Når jeg ser dette billede, så spøger jer enværd om ikke i kan se, hvad der sker når isen smelter, jeg tro at havstrømme entre sig og påvirker den globale opvarmning(nye istid)?

HER ER ANTAKTIS I FARVER OG MERE HISTORIE. LÆS OG TÆNK.
Totalbillede af Antarktis, sammensat af flere satellitbilleder. Når jeg mener at, den et stykke af spidsen til venstre er røget af siden dette billed er taget, atter kommer talen på global opvarmning.

HER ER NORDPOLEN OG GRØNLAND.

JA HER ER SÅ HELE VERDEN. HUSK MAN KAN IKKE SIGE A UDEN AT SIGE B.
Verdensdelene farvet i hver sin farve:
*Afrika - gul
*Antarktis - blå
*Asien - orange
*Europa - mørkerød
*Nordamerika - lysegrøn
*Oceanien - lilla
*Sydamerika - mørkegrøn. Historie følger på næste side, det kan godt være jeg ikke kan stave, men lidt historie og geografi kan jeg dog endnu.

HER KOMMER ET LINK. SÅ KAN I OGSÅ LÆSE VERDENSHISTORIE.
http://da.wikipedia.org/wiki/Copyleft
Ja, i ved jo nok hvornår i har tid og lyst til at læse lidt på min hjemmeside og husk lige det er ikke bare, men hvis der er nogle som læser det hele, kunne jeg godt tænke mig at høre jeres mening og da også hvor langt tid det tog og billed fra Nordpolen og Grønland, var så stort at jeg ikke kunne komenter der, men i har jo nok hørt, at hvis isen på Grønland og Nordpolen, smelter så er der jo nok et problem med Golfstrømmen og der er faktisk mange undersøiske strømme som vil entre sig, men husk jeg er jo bare en tosse som skriver, mine teorier.