INTIGRATION. KAN DET VÆRE NÅET PROBLEM.
HVORDAN HAR JERES SAMVITIGHED DET.
Jeg må sige at vi skal ikke tålerer vold fra nogle og det gælder både Dansker og ja nået skal vi jo kalde folk så Ny-Dansker og så gidder jeg ikke høre om at skolerne skal skille børn fra hinanden, jeg tror at hvis vi voksene ikke blander os, så klare de fra de er små af nok tingene selv og alle skal behandles med respekt, uanset tro og farve, vi har alle nogle kvalitetet i os og hvis folk ikke kan klare et arbejde som andre så kunne man spøger om folk ikke ville, ja samle parpir og andet op der hvor de bor og jeg er imod gettoer og vi er alle skyldige, både Dansker og ja NY-Dansker, kun med gensidig respekt kan problemerne klares og hvis de unge ikke vil høre må de føle og lære, hilsen fra. Leon, som siger, hvordan dette problem er blevet til et stort, når jeg tænker på mine unge dage, der var ingen gang nået problem. Og jeg viste at talen ville komme en dag, men husk og læs hvad jeg har skrevet andre steder før i dømmer mig og ellers forstår i ikke mit budskab.

OM DUMHED OG UVIDENHED. FRA VORES KÆRE 2-G-INDVRANDRE.
Nå man kan jo ikke generaliser og det ville jeg helder ikke, jeg kender masser af unge 2-g, i Danmark som tænker godt og logisk, samtidig vil jeg gerne lovprise deres forældre, de er med til at forme deres børn i Danmark, dertil så godt, men når jeg høre om de spasmager i København(ishøj) som brænder biler og andre ting af, så har jeg kun et at sige ud af klappen og det kan ikke gå hurtigt nok, husk jeg er ikke racist, men vi skal alle følge Dansk-lov, sådan er det i Danmark, ingen har imumitet andet end de spasser som eksempelvis køre spiritus-kørsel, ja jeg husker, til jer som læser, når vi er i andet land skal vi jo også holde deres love, skulle der være forskæld.

JA HER KOMMER. MIN MENING OM TÅLT OPHOLD.
Jeg må sige at jeg ikke er med på at menesker skal kunne være i Danemark på Tålt ophold, det giver kun problemer og når eksempelvis folk laver ulovlighedder, så får de jo en straf og bliver så sendt ud af Danmark, jeg mener da at hvorfor skal Danmark være fristed for folk som ingen Demokratiske teorier har, men kun den kriminelle teori, jeg syntes da at folk som ikke vil tålerer Danmarks lov, skulle flytte til Iran og ander kongeriger i syden, i får lige lidt.Kristne bliver halshugget

Til stadighed hører vi om muslimer i Danmark, der synes, at vi gør livet for svært for dem her. Det kan de have deres gode ret til at mene, men samtidig er det, de oplever i Danmark, vand ved siden af de kristne som i den grad forfølges i muslimske lande.

I arabiske lande som Saudi-Arabien og Sudan kan kristne missionærer eller muslimer, der konverterer til kristendommen, for eksempel risikere at blive halshugget eller stenet til døde.
I Nordkorea har de kristne ingen rettigheder, heller ikke ved domstolene.
I Pakistan kan rygtet om blasfemi sende en kristen i fængsel. Og i andre muslimske lande som for eksempel Egypten eller Algeriet bliver mange, der har konverteret til kristendommen, sendt i fængsel eller spærret inde på psykiatriske anstalter.HVIS MAN REJSER UD I VERDEN, SKAL MAN NOK IKKE FORVENTE DET SOM DERHJEMME. OG HVIS MAN VIl HAVE DET SOM DERHJEMME, SKAL MAN NOK BLIVE DER. Hvordan syntes i lige det lyder.