DA VERDENS-HISTORIEN. ÆNDRET SIG OG TERORISMENS GRIMME ANSIGT.
HER ER LIDT TANKE VÆKKENDE HISTORIE.
Ja, jeg behøver jo entligt bare at sige.D.11. septemper.år-2001. der gik verden i stå 2-3. store flyvemarskiner fløj ind i de 2-berømte tårne. Wold Trade Center og jeg husker stadig, da tv viste billederne der fra og enværd som er/har været berørt af den meget grimme historie, har min store sympati og alle dem som omkom både som politifolk. Brandmænd og andre som ville hjælpe, da katastrofen skete, skal hædres og æres og de menesker som omkom eksempelvis ved at springe udfra, ja uanset hvilken etage og valgte at dø på deres måde og ikke blive brændt op, eller dø af røgforgiftning, de skal også æres og hædres, jeg kommer med mere sener.

verdens undergang

Hvis eksempelvis den globale vandstand stiger med 5 til 7.meter som jeg tror vil være ret realistisk, må jeg komme med det første spørgsmål, hvor meget land vil forsvinde og hvordan skal menneskene bo og hvor skal man lave de afgrøder som menneskerne jo skal leve af og hvad med alle dyrene og igen hvad sker der når alverdens floder løber den forkerte vej og igen en livsbetingelse ferskvandet ja der er mange spørgsmål og stop nu tanken om at vi bare kan stoppe klimaforandringernes eksprestog for sådan funger verden ikke, så lad os være bare en smugle realistiske ….. vi bygger dæmninger ovre alt så kan vi jo hygge os bage ved dem …. Men hvad med solens varme ja vi skal da hygge os i den dejlige sol 30-40-50. grader er jo ikke at foragte PYHA og hvordan med de super orkaner som jeg tror kommer, nu så jeg her til aften at skypumper kan have en vindhastighed på 1224.kilometer i timen og nu kommer jeg med en gyser tænk lige på hvis skypumpen er på størrelse med Europa og husk nu ingen kender grænserne man kan kun gisne om hvordan det vil være når det er værst og sjovt nok så er Europa jo inde i skypumpens øje så i skal rette jeres blikke uden om Europa og her tales om et meget stort område og husk lige at vandet jo plejer at blive presset imod land så vandet stiger atter op til 3 til 7.meter dem skal i lige til de 5 til 7.meter som den globale opvarmning jo har sørget for, hvor mange menneske liv tror i det vil koste og igen hvis der kommer vindhastigheder på 1224.kilometer i timen, hvordan tror i så det vil mærkes ved 25.graders frost vil der intet liv være tilbage, når jeg sidder og tænker på hvordan jeg skal få jer til at forstå alvoren i min klimaforandringstale har jeg kun at sige at alverdens atombomber vil ligne et lille stearinlys ved siden af den/de katastrofale følger, må den i tror på være med jer, er det teori eller alvor …. personligt tror jeg aldrig at vi får det den sidste del af historien og da slet ikke med tanken om at alt skal kunne stoppe på et split sekundet år.2050, det er galmantias at tro mennesket kan det og igen hvad hvis der eksploder en supernova vulkan så er menneskeheden igen på den. 


youtube vidio om jorden.

Velkommen til vores hjemmeside
Ja jeg vil se om jeg kan få folk op af stolene med talen om at jeg jo har sagt for længe siden af den globale vandstand kunne stige op til 7.meter og det ser desværre ud til at jeg få ret og lad nu værd med at tro vi kan stoppe klimaforandringerne på nogle få år, men vi kan vel dæmpe dem og der skal endnu mere til ellers ender verden i en dårligt undskyldning som vil komme til at hedde en religionskrig da verdens befolkning jo hurtigt kommer op på 7.milliarder mennesker som skal have vand og føde og ”bare” nu hvor vi er 6.milliarder mennesker sulter 1/6.del så lad os se at få fingeren ud og lave en global redningsplan og ja jeg skriver med store ord og i som husker mig ved jo at jeg både kan og tænker stort så hvorfor så ikke lade mig tale for en skarre af forsker/ingsinør/politiker og andre kloge hoveder som kan overskue hvordan min tale vil kunne realiseres og ja planen er stor.