HER KOMMER TING SOM FOLK JO KAN TÆNKE OVER HVORFOR.
Velkommen til vores hjemmeside
at Shansen, Confusius / Hansimasi, Bitten2 m.fl også er blevet slettet. Personer der afgjort hverken er DF`ere eller hører under kategorien kristne. JEG har omvendt undret mig over at diverse DF`ere fik så lang line. Dette her var hvad jeg lige fandt på. DR-debatten og jeg har jo stillet spørgsmålet. Jeg må så spøger hvorfor blev de slettet, jeg har svaret, i har det også. Jeg kalder jo tinge ved navn og er sendt 1.måned på ferie, da jeg kaldte folk ved navn, sække, men det er vel også retfærdigt. Jeg har stadig kun ros til Avisen og nogle skal jo tage skraldet, men jeg spøger jer, hvordan nogle kan nogle debatør, bestemme hvem som blive slettet og rolig, jeg finder grunden ingen tvivl om det..Karin Brokhoved er en efterlønner fra Esbjerg med al for god tid. Her kommer, info.Uriasposten - nu uden debatdræberen Lady-in-red og husk man gør altid sit arbejde færdigt..Lady@hotmail.com og nu gemmer jeg lige adresserne, men søg på demonenavn. granslam. dk og i ville se i får lige et navn, allan vagn overgaard og hvis de lukker for oplysningerne så skriv i min gæstebog, i ved en elefant glemmer aldrig. Jeg vil altid huske. Bitten, i offer-rolden og tag og anmeld den historie, så får vi lidt sjov.

I 2002 gik jeg til eksamen i offentlig ret på institut på Statskundskab her i København, mit spørgsmål er hvordan kan personen få den. Ja verden er af lave og det må i forstå.
jeg kommer her med en bidrager yder til en mave-puster til Danmark, jeg vil ikke smide navn ud, man har vel lidt pli.
hermå jeg griende sige til jer debatør at. Shansen, taler om EU-flygtninge-indvrandre-politik og hun taler uden forstand. Danmark, har stadig de 4-forbehold og der er de retslige forbehold, der i ligger også, den retslige, invrandre og flygtninge-politik,
 så når Shansen taler er det uden viden, eller hun prøver at køre, historien under den frie arbejder linje. Jeg mener at. Shansen taler atter uden viden her.Retligt samarbejde:Danmark deltager kun i samarbejdet, når det er mellemstatsligt, ikke overstatsligt. I Lissabon-traktaten bliver samarbejdet overstatsligt med store konsekvenser for Danmark. Vi kan f.eks. ikke deltage i terrorbekæmpelse, kampen mod trafficking (kvindehandel), politisamarbejde og asylpolitik. Jeg bliver nødtil at sige at når. Shansen, taler om EU-politik, så taler hun uden viden, eller har læst i en rejse-bog om. EU, derfor hendes tåblige tale, jeg husker stadig da jeg var i debat med den dame og pludselig var hun væk.her er brug for folk der tør sige, den selvbestaltede elite imod"

Kommentar:
Der er delte meninger om hvem præcist denne "selvbestaltede elite" udgøres af.
Redaktionen bag Tidehverv kan med nogen ret kaldes den mest selvbestaltede elite Danmark nogensinde har set.
Den elite er der bestemt god grund til at sige imod, for de der tør (Den verbale straf er nådesløs for de der tør...). flodt sagt.
Birthe Rønn Hornbech og Morten, skulle tage den kamp imod. EU-domstolen, de er ikke støre en meneskeretighederne, eller Danmarks ret-system.Når så er Demokratiet på spil i EU. Tyskland. England. Grækenland.Holland. Finland og Tjekkiet, har sagt at EU-Domstolen ikke skal bestemme, de respeteret landes love og der med flygtninge og andet politik om indvrandre, så lados så se og hajsa. Irland i er Erupæiske folkehelte.

JA FOLK VED VEL HVAD DE SKRIVER OG STÅR FOR.
Lidt sjov til Annelise - Bitten som ny Chef Redaktør på eget forum, DET ER DERFOR BORGERDEBAT SKAL ØDELÆGGES.
Her er, der radikale/koservetive, resten talerfor sig selv.100 % Taber snak som de national konservative kastede ud på nettet og det skal da ikke stå imod sagt. Her kommer Shansen. Citat.Angående priser så har jeg en favorit til prisen som “den slimet so” :-))))))), jeg må så spøger, modtog hun selv prisen. Ja Ja det kunne ligne hende. I må jo tænke på hvordan personen taler udenfor og selvfølig der er jo frisk-luft

Så mig "Shansen" vil endnu engang rette op på det national konservativ slængs og deres venners dumheder og uvidenhed om hvad Vestlig Civillation og kultur er, jeg må sige man har et standpunkt, til man tager et nyt.LIR, måske skulle du holde dig til Uriasposten?
Jeg har hørt om at nogle prøver at angribe folks bloks og andet øve jer lidt mere, drenge/pige røve og når de lykkes, så kan vi tale og jeres person-angreb kunne jo komme som en bumerang, hilsen fra Marsterleon.

Velkommen til vores hjemmeside
Her kommer en komentar, hvis. Shansen ikke er slettet, så er mit spørgsmål og jeg har mange navne og ting, men se her hvis de stadig er på, hvorfor så slette andre, er de fordi de har ordet i deres magt, i ved Snaphanen, hun kan da intet.Shansen, Husvild, Ras57, Bitten, Karin Brokhoved, Hoomer, Dane og Per. Christiansen.
Uriasposten kuet!, jeg må sige at hvis man ikke er med. Shansen og hendes EU-politik, så er man åbenbart imod avisen og jeg må indrømme at jeg ikke vil tilbage på den debat, nu har jeg jo altid været fremme med adresse og navn, så i kan jo bare komme og husk man har altid lidt i gemmeren. Jeg glæder mig til alt der vil komme af jurideske breve da jeg har alt på det tørre. jeg må spøger hvem er Bitten og hvis i søger på folk så gik mig lige et vink om hvem de er. Jeg så lige Shansen forsvare EU-domstolen, man skal jo ikke diskriminer andre folk, ja ja, min mund er lukket. Jeg har lige lagt mærke til at der er en som besøger min side hele tiden, måske jeg skulle prøve at spære personen, det er vel krænkelse af min personlige hjemmesides fred og ro. Til. Extra Sensory Perseption, du skal bare tale som du vil Danmark, har Demokrati og Ytringsfrihed, husk det min ven. Når jeg ser folk bliver truet, lados se, jeg siger lige hvad jeg vil, skulle det være nået problem, så her. Leon Lerche. Tømervej. nr-2. Slagelse. og jeg ser helst i kommer i fler-tal, mon han er klarovre hvor syg han entligt er, det er min lille hemlighed, så er det sjovest. Og lad mig sige, det lydder som en flok høns, der kagler, af nevøsitet og hvorfor, man siger sku da sin mening om folk kan li den eller ej og ja sandheden kan være ildehørt. Angst fremavler Angst. Og hvis jeres navne er så vigtige, så er jeg den eneste i Danmark som har navnet. Leon Lerche, så let jeres røv og kom igang og ladværd med jeres trusler.
Jeg må sige at folks angst for både, højer-fløjs og venstre-folks vold lyder for mig som et godt grin og hvis man ikke tør sige hvad man mener så har den person spillet farlidt.DER VAR EN GOD DEBATØR MED DENNE SANG.
19. februar 2009 11:06 | af Ann-Charlotte Kjeldsen (solberg)

Rejs jer, fordømte her på jorden,
rejs dig, du sultens slavehær!
I rettens krater buldrer torden,
nu er det sidste udbrud nær.
Bryd kun fortids møre mur i stykker,
slaveskare, der er kaldt;
snart verdens grundvold sig forrykker,
fra intet da vi bliver alt!
/:Vågn til kamp af jer dvale,
til den allersidste dyst; -
og internationale
slår bro fra kyst til kyst.:/


Ved ofringen til Mammons ære
har guldets konger aldrig haft
et andet mål end det: at tære
på proletarens arbejdskraft.
Denne bande ved vor slid og plage
til en mægtig rigdom kom;
og når vi fordrer den tilbage,
forlanger vi vor ejendom.
/:Vågn til kamp af jer dvale,
til den allersidste dyst; -
og internationale
slår bro fra kyst til kyst.:/


Ej nogen mægtig gud og kejser
og folkehøvding står os bi.
Nej, selv til kampen vi os rejser,
vor folkeret forlanger vi.
For at knuse tyvene, vi føder,
for at fri vor bundne ånd
vi puste vil til essens gløder
og smede med en senet hånd.
/:Vågn til kamp af jer dvale,
til den allersidste dyst; -
og internationale
slår bro fra kyst til kyst.:/


Arbejdere i stad, på landet,
en gang skal verden blive vor.
Den dovne snylter skal forbandet
forjages fra den rige jord.
Mange gribbe på vort blod sig mætter;
lad os jage dem på flugt.
Vor kamp en herlig tid forjætter
hvor solen altid stråler smukt.
/:Vågn til kamp af jer dvale,
til den allersidste dyst; -
og internationale
slår bro fra kyst til kyst.:/