HER KOMMER FLERE RET-SAGER OM FOLK OG I SKAL SELV VÆRE DOMMER.
HER KOMMER HISTORIEN OM SVINERIET I. BØJE NILSENS. HISTORIEN.
Her kommer Bøje Nilsens, historie, som jeg husker den, ja jeg husker ham som manden som fandt på hurtigt byggeri, det kaldes idag blok-byggeri, men her kommer der mere, jeg husker han havde gods ved Næstved og han havde privat chaffør og ja han var jo en mand med format, eksempelvis, købte han sig til et ridderslag og ja han kunne være skør nogle gange, jeg husker at politiet var på godset og tog en marskinpistol fra ham og han havde privat-helikopter, men så tog hans kompanion. Aksel Juhl-Jørgensen, fat og laved nummer med Bøje Nilsen, så han blev erklæret konkurs og hans ting blev solgt billigt, jeg husker stadig historien om et malleri som var mange penge værd, det blev solgt for en slik og selvom det meste blev solgt forbilligt, så havde. Bøje Nilsen.over.70.millioner tilbage da boet var gjort op og mit spørgsmål er hvordan kunne det ske, at den kære mand var ude af balance og har var loyal over for sine venner, det kostede ham meget, jeg husker stadig da han leved og ikke kunne få hjælp til briller og andet og han var så afkræftet at han sad i rullestol og så spøger jeg om hvordan har vores ret-væsen det siges at Bøje Nielsen,  Tabte. 100.millioner-kroner, foruden de.70.millioner, han fik. så ham Axel Juhl-Jørgensen, kan folk jo kalde ven, jeg vil så pointer at de må have en meget grim smag i munden.

HER ER HVAD JEG KALDER FOR EN SKANDALE AT HAN SKULLE I FÆNGSEL.
Her kommer, min historie om. Venstre-Borgmester. Peter Brixtofte, han var manden som gjore Farum-Komune, kendt både som fremtidens-by og hans måde og behandle de ældre på og hvad denne mand ikke har gjort for komunen, vil jeg sige kender ingen grænser, ja, Farum-Arena-Park og han lavet bare såmeget nyt i byen og at han så drak nået vin, ja voherrebevares, han viste faktisk hvordan man skal hjælpe de ældre og jeg tror at hvis han havde fået lovtil at blive færdig, så havde alle venstrefolk kaldt ham en helt, nu skal han istedetfor i fængsel i.2.år, det er skandale af rang, manden er og var genial og at folk nu skal betale for at han ikke fik lovtil at bygge færdigt, er uretfærdigt, men når folk viser meneskelighed, så bliver de straffet, da andre bliver misundelig.

HER ER ET MANDFOLK. MOGENS GLISTRUP.
Hej, jeg husker stadig da. Mogens Glistrup, stillede sig op og sage at han havde en træk procent på.0, jeg må stadig sige at han havde format, bare at han kunne stille sig op og sige det, regeringen vil så have at han blev dømt for skatte-fusk og kom i Horserød, jeg er af den mening at det havde han ikke fortjent. Når men her er en anden sørgelig historie om. Willy Strube, har var bare så loyal for SID, at andre svigtede ham, så han gav sit liv for den fagforening han elskede og kæmpede for, ja det var jo vist nok en som følgte sig mishandlet på arbejdet og havde nogle bilag og lad mig atter sige at når der siges at han havde taget.1.2.millioner fra kassen, så er det små-penge i sådan historier. Og der kommer mere.

HER ER MIN HISTORIE OM. KURT THORSEN. OG PFA.
Ja her kommer min historie om byggematador. Kurt Thorsen, jeg er af den mening at hvis han og lad mig sige også han havde fået lovtil at bygge færdigt, ikke alene var han sluppet fra fængselstraf, nej både PFA og Kurt Thorsen, var blevet rige, jeg kan næsten historien i hoved og ja desvære gik der en PFA chef, men de byggeriger i Spanien var guld værd, det har det også vist sig sener, så også han var blevet kaldt helt istedet for skurk og vi taler om rigtigt mange penge, der kommer mere.

HER KOMMER MERE.