HER VIL BLIVE LAVET MEGET OM I TALEN?
JA I SANKT POULS KIRKE blev jeg døbt og da jeg en nytårsnat stod som 11.årig om skød krudt af var der en stor raket som røg op i det gadelys som var oppe mit på kirkepladsen.
Kristne bliver halshugget

Til stadighed hører vi om muslimer i Danmark, der synes, at vi gør livet for svært for dem her. Det kan de have deres gode ret til at mene, men samtidig er det, de oplever i Danmark, vand ved siden af de kristne som i den grad forfølges i muslimske lande.

I arabiske lande som Saudi-Arabien og Sudan kan kristne missionærer eller muslimer, der konverterer til kristendommen, for eksempel risikere at blive halshugget eller stenet til døde.
I Nordkorea har de kristne ingen rettigheder, heller ikke ved domstolene.
I Pakistan kan rygtet om blasfemi sende en kristen i fængsel. Og i andre muslimske lande som for eksempel Egypten eller Algeriet bliver mange, der har konverteret til kristendommen, sendt i fængsel eller spærret inde på psykiatriske anstalter.

Velkommen til vores hjemmeside
Nu truer Iran Israel igen - denne gang med atomraketter - og lad nu værd med at sige det var Israel der begyndte - Lige siden den iranske revolution har de truet staten Israel og deres atom-missiler er kun en optrapning af krisen - dagligt angribes Israel af sine fjender og uanset hvor meget Israel holder igen bliver de en gang imellem nød til at svare igen.
Kun en betingelse stillede muslimernes ubestridte leder, Jerusalems stormufti, Haij Amin al-Husseini - inden han garanterede Adolf Hitler støtte, hjælp, opbakning og militært broderskab: Den nazistiske fører måtte love, at såfremt tyskerne vandt krigen, skulle han sørge for, at hele den jødiske befolkning i Palæstina blev likvideret.
nazisterne samarbejde med stormuftien Haij Amin al-Husseini  om at udrydde alle jøder - En gamel mærkesag for alle muslimer: nemlig at udrydde fjerne dræbe udslette alle jøder.
Og dermed var den islamisk-nazistiske forbrødring en realitet, og i tusindvis af muslimer kunne iføre sig SS-uniformen - bl.a. i Waffen-SS-divisionerne Skanderberg og Handschar. Jeg bliver nødtil at sige Jøderne har altid været forfulgt af misundelse og jeg mener at de er fantastiske.

DETTE HER ER HISTORIE OM JØDEFORFØGELSE.
Jøderne er blevet forfulgt i over 2.000 år - hvad var det lige præcis de gjore galt den gang?

Er du virkelig så naiv eller en historisk ignorant - Lige siden romertiden er jøderne blevet sværtet til og det blev de for så havde romerne en gyldig grund til at tage deres land - de løgne romerne digtede om jøderne er blevet jævnligt opdateret og forfinet - Inkvisitionen forfulgte dem fordi de ikke vil konventere til den katolske tro - den russiske zar fordi han behøvede en syndebuk.

Løgne om jøderne der er blevet gentaget i over 2.000 år - løgne som du åbenbart gerne gentager uden forbehold.

Det jødiske folk har været forfulgt - det var årsagen til de oprettede deres egen stat med Folkerettens billigelse - dagen efter erklærede hele den arabiske verden krig mod dem - det var ikke Israel der erklærede krig mod deres naboer - men naboerne der ville udslette dem.

Og hvad med de raketter der dagligt sendes mod Israel - er det ok i dine øjne - er det deres egen skyld? forklar dig venligst i mere end 1½ sætning.

Velkommen til vores hjemmeside
HVIS MAN REJSER UD I VERDEN, SKAL MAN NOK IKKE FORVENTE DET SOM DERHJEMME. OG HVIS MAN VIl HAVE DET SOM DERHJEMME, SKAL MAN NOK BLIVE DER.
Jeg bliver nødtil at sige, at det der står der burde alle læse, for det er meget relelevant viden før folk taler, læs og lær. Inden i ser hvad der står i dette link så husk jeg er ikke rasist, men sandhederne skal frem.
http://universalgeni.wordpress.com/category/antisemitisme-j%C3%B8deforf%C3%B8lgelser/