MINE SMÅ TEORIER OM JORDEN OG HVORDAN DET SKER OG VILLE GÅ.
JA HER KOMMER FØRSTE TEORI OM JORDEN.
Her vil jeg prøve at få jeres opmærksomhed, jeg har en teori om at når vi i århundrede har suget olie og vand og andre ting, så har i jo nok hørt om eksempelvis, de huse som pludselig sank ned i et kæmpe hul i jorden og hulet kom bare sådan lige og vi taler om Norge, eller Sverige, når vi så tager til USA, der kommer pludselig faldehulder i eksempelvis vejnettet og hvis jeg stadig har jeres opmærksomhed, så prøv at tage en ler-klump lidt våd og ligge den på en radiator og i kender nok svaret, den revner og i ærlig snak, vandet fordamper og hvis jeg nu tager jorden og vi tager vandet som vi har suget op i over hundredeår og ligeså olien, så er min teori at de kontinent sokler som jo når de rør sig laver jordskælv og når i prøver at regne ud hvormeget vand og olie, som er taget udaf jorden, kunne i så ikke forstille jer hvad jeg mener, der må jo på et tidspunkt, komme et tryk et eller andet sted, det behøver man da ingen studenter-hue til at regne ud og i mends i tænker over den historie, så var der en stor sø i syd-Amerika, som bare forsvandt i jorden igenem et hul, det var lidt viden om verden, der kommer mere.

HER ER MIN TEORI OM OZON OG CO-2. DER ER MERE EFTER LIDT KREATIV TÆNKNING.
Her kommer en teori om ozon-laget og hvordan jeg har en forstilling om når der er hulle i ozon-laget, at jeg tror at CO-2-en jo entligt burde trænge ud i rummet, jeg ville fortælle jer det så vi alle kan være med, i ved jo at når man laver et bål så går varmen ud og opad og så mener jeg at CO-2-en som jo bliver opvarmet af solen, jo nok ville finde de ozon-lags huller og smutte ud, ja ham. leon er skør, men det er så en af mine teorier, i vil høre nærmer.
 Her kommer dagens smil og spørgsmål, i har jo nok hørt om meneskets co-2-udslip, mit spørgsmål lydder, hvordan har de kloge hoveder regnet den ud, da et værdt meneske jo ikke indånder og udånder lige meget, samtidig, så er der vel forskel på vores prutter, i ved der findes store og små, ja det er jo så en af mine teorier, når nu der skal tales om co-2, så har jeg efter lidt kreativ tænkning fundet udaf at co-2en kan blive en af verden bedste energi klider og faktisk gratis, det kaldes for at være inteativtager og hvis i ikke tager den seriøs, så vil de økonomiske tåber, tabe på alle deres energi-historier.

MIN TEORI OM REDNING AF GIFT-GRUNDE.
Her kommer, nok dagens grin men læs og tænk, jeg har hørt om alle de stakkels ejer af giftgrunde og jeg tror at man kan redde, de stakler ved at plante træer eller andet som vil tage giften udaf jorden og ja i kender jo historien om katoflerne, husk med lidt viden kommer man langt, jeg kan jo sige at, atter med kreativ tænkning, kan jorden renses, jeg tror jeg har fidusen og husk der findes ingen dumme spørgsmål. Jeg vil prøve at forklar jer at i meget gammel-dage, når folk fik Syfilis så blev der brugt kviksølv til at helbrede folk med og alle kender jo kviksølv og påvirkningen af alt levende, prøv at dreje den historie.

ET SPØRGSMÅL OM HVAD OG HVORDAN JET-STRØMMENE OG ANDRE TING PÅVIRKER KLIMAET PÅ JORDEN.
Ja jeg har spekuleret på om hvordan  jet-strømmene og vi taler både om dem i luften og de strømme i verdens havene, samtidig flytter magnet felterne sig jo stadig med en hurtighed som forskerne ikke forstår og man taler jo så meget om co-2 og mængten, her skal ikke tales men handles, jeg ved i ved at co-2.en har en stor skyld i de katastrofale klima forandringer og inden jeg skal andet, så ved i jo man taler om vejret, men gør ikke nået, der vil komme mere.

FYSIKENS OG DEN TEORETISKE TEORI. HVOR GÅR GRÆNSEN.
 

Nå, de herre og damer, lad tåben prøve at få akumentationens inteativer til at stille jer på nogle teoretiske prøver og husk der findes jo ingen dumme spøgsmål i teoriens universale univers?

Nå, teoretisk kunne klimaforandringerne ske på under en time-med + og - grader?

Teoretisk, burde videnskaben kunne helbrede alle uanset vilken sygdom menesket har?

Teoretisk, kunne verden jo live i fred og ro-men hvorfor gør menesket ikke det?

Teoretisk burde menesket kunne bruge co-2en som en grundliggende energiklide, hvad gør at den ikke bruges?

Teoretisk, kunne der komme et sammenstød med anden planet, hvordan har i med den tanke?

Teoretisk er prognoser jo intet værd, da de jo kun er tal på parpir og der intet hold er i sådan tal, da de jo er teoretiske prognoser?

Når, jeg har skrevet om hvad teorien, som jo er teoretisk og ingen kender grænserne for teoriens grænser, hilsen fra. Leon, som jo bare er så tåbelig at han skriver hvad han både tænker og tror.