ØKOLOGI OG BIOBEKÆMPELSE
HER ER TALEN GRØN.
Jeg ved jo at Danmark er det eneste land i verden som kan tage vand op af undergrunden og drikke den uden at være bange, derfor mener jeg vi har et potentiale til at være et forgangs-land inden for økologisk afgrøder og brugaf biokemisk bekæmpelse, istedetfor pesticider. Jeg har en forstilling om at verden vil se med undren på lille Danmark og vi er jo igang så hvorfor ikke forsætte, vi vil blive mødt med undren. Jeg er stor modstande af gen-splejsning af afgrøder, ingen ved hvad der sker i den sidste ende af fødekæden og jeg vil da også sige hvad men vores gener, kan de garienter at der ikke sker nået, men at økologisk-landbrug er bare super godt og glæd jer til milijø og klima politiken, vedvarende energi.      


Jeg kan kun sige til jer, jo flere som køber økologisk, jo billiger bliver det.

HER ER IDIOTENS VIDENSKAB.
Her kommer jeg med lidt om videnskabens idioti, i ved jo godt at der laves bio-brændsel, bio-benzon, af mad-vare og jeg har længe sagt at, når man bruger mad-vare til brændestof, så stiger mad priserne og det er jo også derfor at, korn, majs og mad-olie er blevet dyre og når nu alle de kloge taler om at redde verden, så er mit spørgsmål hvad skal man så bruge dyrebare afgrøder til brændsel, når det kan brødføde mange menesker og her taler kærligheden til alverdensmenesker og min taler vi kan kun samlet vinde over. Den huminitær katastrofe, som hungersnød, vandmangel og hvis vi ikke stopper med at forgifte verden, så skal, varme, storme og andre klima katastrofer få bugt med os og husk der er kun en vinder.
http://kortlink.dk/masterleon/5gub , her er et godt grin oven på alvoren.

HER TALER JEG OM DANMARKS ØKOSYSTEM.

Hej med jer, først vil jeg spøger jer om i har tænkt på hvordan verden ville være uden fugle-kvidre og ja i må tænke manden er gal, ok, men jeg vil da gå vidre og tale og at entre åernes-løb, det har man jo gjort for at det skulle være nemmer for landmændene at pløje, nu er komunerne begyndt at få å-løbene tilbage til deres oprendelige løb og husk da de entrede dem da optegnede de deres oprindelige løb, derfor kan det lade sig gøre, når men folk kan vel også husk tiden hvor der var træer(LÆ-HEGN) imellem markerne og atter må jeg sige at mange er væk, da det skal være lettere at være landmand, men vi kunne lære af de rigtige gammel landmænd, jer som kender til sand-flugt, flyve-havre, ja i vil nok nikke genkendene til de ting, men vi må nok se at få sat masser af træer op, ligesom i gammeldage, jeg husker såmendt når man var ude at cykle en tur, så kunne man mange steder finde frugttræer og tage sig et stykke uden ballade, jeg håber at jeres hukomelse rækker så langt, hilsen fra. Leon, som siger til jer, husk vores meneskelige kærlighed.


JA HER KOMMER EN HISTORIE OM MENESKE-GØDNING. GAMMEL HISTORIE.
Her kommer en historie om meneske-gødning(lort), jeg troede jeg havde skrevet om den da jeg har fortalt om den andre stedre, men Sverige, de har også set fidusen, da verden kommer til at mangle fosfo og at i meneske tis-lort findes det og folk som har læst min historie om, hvordan jeg kom steder hvor de gravede lortet ned i katoffel bede og marker og sikke katofler man fik, så jeg var ikke så tosset, som nogle tror, husk mange gammeldags ting er rigtigt gode, man skal bare regne den ud. Jeg bliver lige nødtil at skrive om at Danmarks æbel-avler har fået lovtil at gasse deres æbler så de er mere sprøde i længer tid, må jeg være fri, jeg har spist æbler i hele mit liv, i ved det holder lægerne væk og jeg har da altid fået gode æbler og når man i gammeldage cyklede en tur, så var der faktisk mange træer med frugter, til fri afbenytelse og ja det var tider og æblerne holde sig da udemærket. UDEN AT BLIVE GASSET.

HER KOMMER EN HISTORIE FRA DE GAMMELDAGE OM KØD.
Her må jeg så fortælle om at da jeg var dreng/ung, der blev hakkebøf, jo bare lagt på panden og stegt og de var rosa inden i og talen om salmonella-bakterier, fandtes ikke, så jeg må spøger hvor kommer den bakterie fra, jeg spøger er den meneske-skabt, ved alt det medicin dyerne får og når jeg går lidt vidre, så ved verdens forbrug af Antibiotika på menesker og dyr, gjort en af Samonella-Bakterie arterne-DT-104. Resistente over for Antibiotika og der findes snart ikke nået, som kan klare verdens problemer, så hvis i kender verdens-historien og tænker på DEN SORTE DØD, så vil jeg mene at den frie-handel og vores dum-smarte brug af Antibiotika, ved enværd forkøelse og snue og andre dumheder gør at vi skal tænke gammeldags, ellers vil i se realiteterne komme, desvære grim tale.