JEG VIL GODT SIGE DANMARK. BLIVER INGEN STOR-MAGT.
HER ER LIDT OM EN MILJØ HÆR.
Her kommer min mening om Danmarks-hær-luftvåben-flåde, jeg er af den mening at, vi hvis vi absalut skal, så nøjes med en profesonel hær på.50000.mand og flyvevåbnet kunne sammen med vores flåde, jo søger for de Danske farvande, så miljø-svin blev taget og den hær, skulle være en hjælpe-hær, det vil sige i udsatte områder, men der er vi jo så i udenrigs-politik og der har jeg intet at gøre og jeg må sige at selvom jeg er imod krig, så er jeg stolte af vores soldater og mener at de skal have hvad de peger på(de fortjener det).

Jyllandsslaget er langt større end slaget ved Pearl Harbour
Jyllandsslaget blev udkæmpet mellem næsten hele den britiske og næsten hele den tyske flåde.

Søslaget involverede 250 tyske og engelske krigsskibe med mere end 100.000 marinere ombord. Slaget fandt sted over mindre end et døgn, og fire store slagskibe eksploderede med tabet af næsten hele besætningerne på næsten 4.000 mand.

Kanontordenen var så voldsom, at den kunne høres langt inde på Jyllands vestkyst. Mange omkomne drev i land på kysten, og ligger begravet på de vestjyske kirkegårde.

8.000 omkom under slaget
I alt 25 krigsskibe blev sænket med er tab på mere end 8.000 menneskeliv, fortæller Poul A. Christensen.

Selv om Storbritannien led de største tab, betød søslaget, at de tyske krigsskibe derefter holdt sig i hjemhavnene, og det sikrede briterne herredømmet på havet resten af krigen.


Velkommen til vores hjemmeside