HER HAR I NOGLE AF MINE GRUNDE TIL AT VI IKKE SKAL VÆRE I EU-DIKTATURET
Velkommen til vores hjemmeside
Når så er Demokratiet aligevelle på spil i EU. Tyskland. England. Grækenland.Holland. Finland og Tjekkiet, har sagt at EU-Domstolen ikke skal bestemme, de respeteret landes love og der med flygtninge og andet politik om indvrandre, så lados så se og hajsa. Irland i er Erupæiske folkehelte.Med Amsterdam-traktaten blev det besluttet at gøre dele af det mellemstatslige samarbejde om retlige og indre anliggender til overstatsligt samarbejde. Bestemmelserne om visum, asyl, indvandring og andre politikker i forbindelse med den fri bevægelighed for personer blev derfor flyttet over i EF-traktaten (afsnit IV i EF-traktaten, artikel 61–69), dvs. det overstatslige samarbejde.Ifølge Protokollen om Danmarks Stilling deltager Danmark ikke i Rådets vedtagelse af foranstaltninger, med hjemmel i afsnit IV i EF-traktaten (bestemmelserne om visum, asyl, indvandring og andre politikker i forbindelse med den fri bevægelighed for personer). Disse foranstaltninger er så heller ikke bindende for eller finder anvendelse i Danmark. Jeg må her ved sige at folk som er kommet til et EU-land på en billig ide er stadig(indvrandre også selvom folk er i formillie), så indvrandre-reglen gælder også ved formillie-samføring.

HER ER MIN EGEN MENING OM DETTE EU-DIKTATUR.
Kære venner og fjender som læser her, jeg ved eksempelvis at Lissabon Traktaten, er Grundlovs-stridigt og enhver suvernitets afgivelse er brud på Grundloven og i kan jo nøjes med.§.20 og skulle det ikke være nok, så kig i Grundloven, den er faktisk meget sempel og til jeg som ikke har læst eller ikke ved nået, så vil Dansk Demokrati og ytringsfrihed, Retssikkerhed og andre indre anligender, jo komme ind under EU-regi og hvis i ville have Euroen, så vil i kun se en pris-stigning, i kan jo spøger andre EU-lande VI TAGER LIGE DE KONSERNETIVES PARTILEDER. FOR LANDSFORÆDER og det kan ikke diskuteres, det er Dansk Grundlovs-stridigt på Dansk suverenitets afgivelse, da vi har ytringsfrihed i DANMARK, hilsen fra. LEON, som siger tænk før i stemmer, ved næste valg. Ja jeg har hørt at Socialdemokraternes formand. Helle T, har fået hår på brystet, så nye toner til dem.

Velkommen til vores hjemmeside
http://euro-med.dk/?cat=3
Her er lidt om jeres dejligt Demokrati og andet i EU, vi bliver en provins i EU og vi får intet at sige uanset, hvad de forskellige minister lover.
 

De er valgt for at tale deres sag. Men fra i morgen skal de tie.

For de danske medlemmer af Europa-Parlamentet for Junibevægelsen og Dansk Folkeparti er ikke medlem af store nok partigrupper.

Og kun de store grupper må tale, lyder et nyt forslag, som efter alt at dømme vedtages i morgen i parlamentet, skriver Danmarks Radio.

De folkevalgte- blandt andre Morgens Camre - bliver på grund af forslaget teknisk set løsgængere og mister således deres taleretten.

Forslaget er støttet af de europæiske Socialdemokrater og Konservative.


EN HVER EUROPÆER VIL GIVE MIG RET.
Jeg har jo altid Danmark i mit hoved og jeg kom til at tænke på de stakkels fisker og først er der fiske kvoterne og der må jeg sige at med de metoder som findes idag, så vil jeg nok sige se at få enten skrottet nogle fiskerbåde, eller gør som nogle gøre lav lystfisker-skibe udaf dem og skrot resten, for der bliver overfisket og når det gøres så vil fiskerne aligevelle ikke kunne leve af at fiske og med de priser på brændestof, så kan i jo ikke konkurrere med hinanden og når jeg skriver dette her så ved jeg at mange lands-fisker har lagt deres fiskerbåde i indsejlingen i protest imod de brændstofpriser, jeg vil have i får mad på bordet og at i ikke skak gå fra hus og hjem og jeg forklejner ikke fisker og dem som skal tjene penge i fiskerri, det må i ikke tro, jeg tænker på jer, så når i tænker på EU, så tænk lige på hvordan i skal overlever, husk i min verden findes ingen taber, vi er vinder og tænker stort.

EU. ER IKKE FOR DEMOKRATI.
Hej man kan jo ikke sige A og ikke B, uden at gøre nået ved det, jeg har jo hørt om rensolin, giftgrunde, kræftfrem kaldene stoffer i legetøj til små og støre børn. Det skal forbydes, folk som har en giftgrund skal hjælpes og jeg vil godt sige at verden giver vores madvare giftstoffer i må jo tro mig eller ej, jeg kan ikke sige det højt nok, vi skal give støre bøder til folk som er lige glade med milijøet og fængselsstraf og atter må jeg sige EU, de lever ikke op til vores normer om hvad der er giftigt, så ud til højer med dem og jeg vil stoppe med at sige ingen kender dagen før den er omme, i kan jo tænke over det sidste.

JA I KAN JO LÆSE OG SELV VÆRE DOMMER.
Storbritannien vil i løbet af i år overhale Danmark som det land i verden, der har størst kapacitet af fungerende vindmøller til havs.

Det siger premierminister Gordon Brown i dag på en konference i London.

Brown fremlagde en plan for en storstilet udbygning med vindmøller frem mod 2020 med det formål at skifte til mere bæredygtige energikilder.

Briterne vil være førende på området, og Gordon Brown forestiller sig, at Storbritanniens kystområder "bliver for vindkraften, hvad Den Persiske Bugt er for olieindustrien". I år passerer landets havmøllekapacitet de 400 megawatt.

"I 2020 vil vi have installeret 14 gigawatt - det svarer til omkring 3000 offshoremøller, der vil levere op mod halvdelen af vores strøm fra vedvarende energikilder," siger premierministeren.

HER ER ØKONOMISK VIDEN.
EU's finansministre har sat Storbritannien på den sorte liste over lande med alt for store budgetunderskud.

Samtidig er Polen slettet af samme liste.

Stabilitetspagtens grænse for budgetunderskud går ved 3 pct. af bruttonationalproduktet (BNP), og Storbritannien budgetterer med et underskud på 3,2 pct. for regnskabsåret april 2008 til marts 2009.

Briterne har accepteret, at landet er kommet i finansministrenes sorte bog, og anerkender også tidsgrænsen for igen at komme under 3 pct. grænsen senest i 2009/10.

Polen har sænket sit budgetunderskud til 2 pct. i fjor fra 3,8 pct. i 2006. Det ventes at udgøre 2,5 pct. i år.

HER ER ØKONOMISK VIDEN.
En britisk måling af ehvervstilliden har fået de dystre forudsigelser frem hos økonomerne. Storbritannien er tæt på recession, lyder det.

Et indeks baseret på interviews med 4.758 servicevirksomheder faldt til minus 2, det laveste siden 1992, fra plus 17 i sidste måned. Et tilsvarende indeks fra industrien fald til minus 3 fra plus 12.

Tallene kommer fra erhvervsorganisationen British Chambers of Commerce (BCC), og organisationens økonom, David Kern, er ikke i tvivl i en udtalelse i forbindelse med offentliggørelsen:

"Vi står nu overfor en seriøs risiko for recession. Udsigterne er mørke, og vi tror nu, at nedturen formentlig bliver længere og mere ubehagelig end først antaget."

Aktiemarkedet i hi

Til Bloomberg tv siger hans chef, direktør i BCC, David Frost, at faren for recession nu er langt mere alvorlig end faren for øget inflation.

"Gennem de seneste tre uger har der været et meget dramatisk fald i erhvervstilliden. Næsten alle indikatorer peger ned," siger hans til Bloomberg.

Det britiske FTSE 100 faldt tidligere i dag ned til et niveau, hvor man taler om et såkaldt Bear Market, det vil sige et fald på over 20 pct. fra det højeste niveau de seneste 12 måneder.

Dog har en Bernanke-tale tidligere i dag givet lidt mere ro på bagsmækken, så indekset er oppe over grænsen med et fald på "kun" 0,8 pct. i indeks 5469.

HER KAN I SE HVAD I SKAL SØGE EFTER HVIS I VIL HAVE EN LØGNHISTORIE OM EU.
Lissabontraktaten > Traktaten kort fortalt
.Hej, prøv at søge på den og læs og lær og hurtigt fortalt, hvis i forstår så skrub griner i og det der står, er jo bevist ved at EU-kritiker ikke må tale i EU-parlementet og der taler vi om Grundlovs suvernitets afgivelse da vi jo også har ytringsfrihed i Danmark, enhverform for afstand-tagen af Dansk frihed er Grundlovs-stridigt og når det så er sagt vi får så mange giftstoffer til Danmark, hvis vi skal stemme om de famøse forbehold og kun et vedblivende forbehold kan rede Danmark imod de giftstoffer og andre ting. Der vil komme mere.

HER ER PRESSE MEDDELSE OM EU-STATEN.

Af Søren Søndergaard.

Lissabon-traktaten er ikke endelig på plads. Alligevel er de to store grupper i EU-parlamentet gået i gang med at sætte sig tungt på den indflydelse, som traktaten vil give. I første omgang vil den konservative og den socialdemokratiske gruppe hæve grænsen for at kunne danne en politisk gruppe fra 20 medlemmer i 6 lande til 30 medlemmer i 7 lande.

Konkret vil det betyde, at et par af parlamentets 8 politiske grupper ikke længere vil kunne opfylde kravene til at være en politik gruppe. Dermed vil de miste en lang række rettigheder i parlamentet i form af taletid, sekretærhjælp, oversættelsesmuligheder med mere.

Alt sammen rettigheder som de store grupper så kan rage til sig. Bortset fra den konservative gruppe og flertallet i den socialdemokratiske gruppe, har alle øvrige grupper talt imod dette forsøg på, at afdemokratisere EU-parlamentet.

Afstemningen om forslaget vil finde sted onsdag den 9. juli kl. 12.00 i Strasbourg.

I sin tale til parlamentet mandag aften fordømte Søren Søndergaard fra Folkebevægelsen mod EU forslaget fra de to store grupper. Han påpegede bl.a. at det eneste sikre resultat vil blive, at millioner af EU-borgere ikke længere ville føle sig repræsenteret af en gruppe i EU-parlamentet, og at forslaget derfor ville øge afstanden endnu mere mellem EU-eliten og den almindelige befolkning.

Søren Søndergaard siger:

- Det er tankevækkende, at for den konservative og socialdemokratiske top er 8 politiske grupper alt for meget til at repræsentere EU's 500 millioner indbyggere. Deres mål er åbenbart, at indføre et to-parti-system som i USA, hvor alle kritiske røster er sat helt ud på sidelinjen.

- I et demokratisk parlament burde det være sådan, at alle repræsentanter valgt af borgerne havde lige muligheder for at komme til orde og give udtryk for deres holdninger. Men sådan er det ikke i EU-parlamentet og de to store gruppers udemokratiske centraliseringsforslag vil gøre det endnu værre.

- Jeg vil på det kraftigste opfordre alle de danske medlemmer af EU-parlamentet til at stemme imod ethvert forslag som vil gøre det vanskeligere, at danne en politisk gruppe i parlamentet. Sådanne forslag er helt i strid med de traditioner, som vi f.eks. har i det danske folketing.

Søren Søndergaard er medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU og kan kontaktes på (00 45) 40 45 38 49.


NÅR I NU ER FOR EU. SÅ GIV MIG EN GRUND.
Nazityskland sammen med nogle arabiske ledere planlagde intet mindre end et folkemord på den knap halve million jøder i det daværende Palæstina.

Et folkemord efter samme formel som det europæiske Holocaust, der kostede seks millioner jøder livet. Forskerne understreger, at den tyske Holocaust-planlægning i Palæstina »ikke foregik med den arabiske eller muslimske verden som helhed, men med dele af den.« 

***

Gæve Handschar-soldater studerer islams legitime jødehad og planen for Die Endlösung

***

De tyske forskere har for nylig løftet en del af sløret for deres arkivstudier i artiklen »Beseitigung der jüdisch-nationalen Heimstätte in Palästina«. Das Einsatzkommando bei der Panzerarmee Afrika 1942, der udkom i historieantologien Deutsche, Juden, Völkermord:

I sommeren 1942 blev jøder fra hele det europæiske kontinent deporteret i togvogne til de nazistiske dødslejre i Østeuropa. Et jødisk fristed var det britiske mandatområde Palæstina, hvor den britiske regering havde lovet at oprette et nationalt hjemland til jøderne.

Hitler havde imidlertid en strategisk vision, der blandt mange ting også ville gøre ende på Palæstina som jødisk hjemland.

General Rommels fremrullende Afrikakorps skulle efter en forventet sejr over de britiske »ørkenrotter« i Nordafrika indtage Egypten og den strategisk vigtige Suezkanal, og derfra rulle videre op i Mellemøsten, der var rig på olie.

Samtidig skulle dele af den tyske general von Paulus’ 6. arme efter en forventet sejr over Den røde Hær ved Stalingrad rykke mod syd og indtage oliefelterne i Kaukasus og støde til Rommels styrker i Mellemøsten. Dermed ville tyskerne have sluttet ring om det europæiske kontinent.

Klaus-Michael Mallmann og Martin Cüppers har fundet arkivmateriale, der i detaljer opruller en hidtil overset historie med store perspektiver:

Den 1. juli 1942 mødtes SS-leder Heinrich Himmler med Adolf Hitler i førerhovedkvarteret Ulveskansen i Østpreussen.

Her godkendte Hitler, at SS sendte en Einsatzkommando – en af de berygtede dødspatruljer – til Mellemøsten. Den 4. juli 1942 blev den tyske militære ledelse så instrueret om, at Rommels Afrikakorps skulle modtage en SS-kommando, hvis mission indtil videre var hemmelig.

Mordkommandoen skulle følge med Afrikakorpset til Mellemøsten, men uafhængigt af Rommels styrker fik kommandoen udtrykkelig ret til »på eget ansvar at træffe forholdsregler over for civilbefolkningen.«

Det var en formulering, der generelt blev brugt, når Einsatz-kommandoerne i besatte tyske områder fik frie hænder til at foretage massemord på jøder og andre.

Der er ifølge Stuttgart-historikerne ingen tvivl om, at SS-mordkommandoen i Mellemøsten havde en lignende mission, nemlig »realiseringen af Shoah i Palæstina« (jødisk udtryk for Holocaust, red.).

***

Stormuftien af Jerusalem inspicerer sine fez-bærende nazi-tropper

***

Et af gruppens medlemmer var Ober- sturmführer Hans-Joachim Weise, der havde opdyrket en nær kontakt med en række arabiske ledere, heriblandt den antisemitiske stormufti af Jerusalem, Amin el-Husseini. Weise havde blandt andet ledsaget el-Husseini på rejser rundt i Tyskland og til kz-lejre i Østeuropa.

Muftien var eftersøgt af briterne og opholdt sig i eksil i Berlin, hvor han var en stærk fortaler for, at tyskerne skulle smide briterne ud af Palæstina og etnisk udrense den halve million jøder i området.

***

Muftien var derfor med til at oprette Deutsch-Arabische Lehrabteilung, der bestod af bevæbnede arabiske frivillige, der skulle hjælpe tyskerne i Mellemøsten. Den enhed blev i sommeren 1942 – på linje med Walther Rauffs Einsatzkommando – sendt til Grækenland for at afvente en sejrsmelding fra Rommel.

Imidlertid led Rommels korps nederlag til Montgomerys britiske styrker ved El Alamein i efteråret 1942. SS-kommandoen forlod derefter Athen med uforrettet sag. Holocaust på jøderne i Palæstina var udskudt på ubestemt tid.

***

“Heil-heil, venner!” 

***

Muftien blev eftersøgt af briterne på grund af hans kamp mod briterne. Han flygtede til Bagdad, hvor han i foråret 1941 deltog i et kupforsøg mod det britiske kolonistyre i Irak.

Kuppet så for en tid ud til at lykkes og blev støttet med penge og militær af tyskerne.

Undervejs iværksatte oprørerne en pogrom, der kostede 110 irakiske jøder livet.

Jøder var altså også skydeskive der, hvor de havde boet fredeligt i adskillige århundreder.

I juni 1941 genvandt briterne kontrollen med Irak, og både den pro-tyske irakiske politiker Ali al-Gailani og Amin el-Husseini flygtede nu til Tyskland, hvor de blev modtaget med åbne arme. Muftien blev her udnævnt til »fører for den arabiske verden« i forbindelse med indvielsen af Islamisches Zentralinstitut i Berlin.

Den 28. november 1941 blev den landflygtige mufti af Jerusalem modtaget af Adolf Hitler, der udtrykte, at »det jødiske hjemland i Palæstina« vil blive »intet andet end et statsligt midtpunkt for de jødiske interessers destruktive indflydelse.«

Hitler fastslog, at det tyske mål i Mellemøsten var »tilintetgørelsen af jødedommen, der lever under britisk beskyttelse i den arabiske verden.« Muftien forsikrede, at de arabiske interesser var fuldstændig parallelle.

***

Stormuftien besøger sine nazi-imamer i Handschar-tropperne

***

Efter at tilintetgørelsen af jødedommen i Palæstina led skibbrud stod muftien i spidsen for rekruttering af tusinder af albanske og bosniske muslimer til SS-divisionerne Handschar og Skanderberg.

Disse enheder deltog i likvideringen af Balkans jøder. Himmler oprettede til gengæld et »Mullah Militært Akademi« i Dresden.

I slutningen af 1943, hvor krigslykken for alvor gik De Allieredes vej, holdt muftien en radiotale, der blev sendt til Mellemøsten.

Her fik lytterne jødehad for fuld udblæsning: »Den overvældende egoisme, der findes i jødernes natur – deres uværdige tro på, at de er Guds udvalgte folk og deres påstand om, at alt blev skabt for dem, samt at andre folk er dyr – gør det umuligt at stole på dem.

De kan ikke blande sig med andre nationer, men kan kun leve som parasitter blandt nationerne, suge deres blod ud, fratage dem deres ejendom og korrumpere deres moral.«

Samme år lovpriste han i en tale tyskerne, fordi de »ved, hvordan man slipper af med jøderne. Det knytter os tæt til tyskerne og placerer os i deres lejr.« I 1944 lød hans opfordring endvidere i radioen: »Dræb jøderne, hvor end du finder dem!« [Sidste sætning er i øvrigt et direkte citat fra et koran-vers, red. Kimpolina]

***

Nazi-fez fra Handschar

***

Arabisk udgave af Hitlers “Mein Kampf”. Går som varmt brød i Mellemøsten og i snart EU-klare Tyrkiet. Trykkes i stort antal i Ramallah

***

Udover Mein Kampf har sammensværgelsesskriftet Zions Vises Protokoller spillet en særdeles vigtig rolle for udbredelsen af antisemitismen i den arabiske verden.

Protokollerne, der har russisk oprindelse, blev første gang oversat til arabisk i 1926. Værket fik enorm udbredelse i Nazityskland, der medvirkede til at udbrede skriftet til hele verden, herunder den arabiske.

Den mest udbredte udgave er oversættelsen, som blev foretaget i Cairo i 1951. Den har fået mange genoptryk, er blevet en bestseller i mange arabiske lande og er blevet obligatorisk pensum på flere universiteter.

Mellemøstkenderen Bernard Lewis skriver i The Jews of Islam (1984), hvordan præsident Nasser i et interview med en indisk avis i 1958 anbefalede Zions Vises Protokoller som en »meget vigtig bog« til at forstå jødernes planer. Den »beviser klart, at 300 zionister, hvoraf hver eneste kender alle de øvrige, bestemmer det europæiske kontinents skæbne og vælger sine efterfølgere i kredsen omkring dem.«

I 1964 sagde Nasser endvidere i et interview i en nynazistisk avis, Deutsche National-Zeitung und Soldaten-Zeitung, at Holocaust var en myte. Desuden beklagede Nasser nazisternes nederlag i krigen.

Også i skolebøger trængte det antisemitiske budskab ind. En UNESCO-kommission kritiserede i 1969 en række arabiske skolebøger på grund af nedværdigende omtale af jøder. Siden er det ofte blevet afsløret, at antisemitiske tankegange stadig præger undervisningsmaterialet i den arabiske verden.

Det gælder blandt andeti det Palæstinensiske Selvstyres skolebøger, som EU har været med til at finansiere.

Antisemitismen kommer i dag radikalt til udtryk i det palæstinensiske regeringsparti Hamas’ charter fra 1988.

Hamas opfatter sig som en palæstinensisk gren af Det Muslimske Broderskab og gør jøderne ansvarlige for blandt andet den franske revolution og for begge verdenskrige, og hævder, at jøderne har grundlagt FN »for at kunne beherske verden

Som dokumentation henviser Hamas i sit charter direkte til en af nazismens vigtigste bibler, Zions Vises Protokoller. Der er dog også fremtrædende arabiske intellektuelle, der tager afstand fra brugen af skriftet som sandhedsvidne. Blandt andet lød der kraftige protester, da egyptisk tv i 2002 viste serien »En rytter uden hest«, der byggede på protokollernes historieopfattelse. Det førte til nogle ændringer af tv-serien.

I dag ses den arabiske eller mellemøstlige antisemitisme også tydeligt hos det fascistiske, islamiske styre i Iran, hvor præsident Mahmoud Ahmadinejad konsekvent benægter, at det nazistiske Holocaust på seks millioner jøder fandt sted.

Den iranske præsident knytter således an til en lang nazistisk-mellemøstlig forbindelse, som i sin tid også var tæt på at medføre et Holocaust dér, hvor jødernes hjemland ligger i dag.

***

Nazi-tropper fra Handschar-delingen i bøn til Allah. Bagefter kunne de vel meget passende slutte af med et “Sieg Heil!”?