Min mor som ca.2årig. Og hun ville være 67år, nu, så ja det er længe siden.

Det første billed, jeg har set af mig selv.

jeg står her i Tårnby i Almegårds-alle og er på dette tids punkt. 14år-gammel.

Lidt af den ældre generation af familien, jeg kan fortælle at min morfar og min oldemor og oldefar og moster Ella, ja vi var en meget stor formillie engang.

Min Elskede mor og mig på høngbørne hjem i ca.1967-68år.

Min mor og min mormor, ok, til jer som læser her, min mor døde som. 32årig og jeg behøver nok ikke at fortælle om hvordan min mormor viste styrke og leved for mig istedet for, den kærlighed, kan ikke beskrives.

Mig og manden som burde være blevet kaldt min far. Hans Jacob Madsen-Mygdal, han var personen i mit liv og var en af dem som gav mig mange oplevelser. Billed er fra ca.1982år. Og er fra ødselsgade på Amager

Høng privatskole i 1974, her fik jeg verdens bedste Historie lære og jeg forklejner ikke de andre lære på skolen, det fortælle jo bare standarten der.

Minotaurus, var jo halv meneske og tyr og kort fortalt, var der en konge. Aigeus, som fik en søn. Theseus, som hørte om, hvordan der værd. 7år, skulle offres 7-unge-piger og 7 unge-drenge, til. Minotaurus som jo åd dem og han leved i gangene under. Knossos, dette var den korte version.

Paladset Knossos på Kreta, om historie der fra vil i få en masse viden og billeder, eksempelvis verdens første wc.

Her er min store datter, hun er jo stor i dag.

Her stå jeg med min største datter og jeg er ca.25-26år.

hejr er jeg i gang med at ligge kloakrør i støvring og selvom jeg var 17år, så sørgede min gode ven at jeg fik voksen løn og hvis i er i tvivl så er vi nu i Jylland i 1976.år.

Her sidder jeg sammen med nogle venner på guldbæk-frugt-gård, sikke tider.

Her sidder jeg sammen med min mor ved gefionspringvandet og jeg er ca 5-6.år.

nu er jeg jo ved at komme i klemme, men her er min mor som ca. 15-17.årig.

hej min mor var bare så unik, hun gjore lige hvad hun ville og husk dette her er rigtigt mange år siden, men jeg kunne ikke ladeværd.

Her sidder min mormor og morfar, jeg har jo opdaget, at jeg har mange billeder af ham, han dampede af før min mor, blev født.

min mor og kamarat på cykeltur på Amager og hvis jeg skal gætte årstal.1945-46.år.

Her sidder mim mor og mormor, billed i baggrunden har jeg hængende.

Her sidder min mor og mormor og lad mig lige sige se, min mormors kærlighed til min mor, bare måden min mormor sidder og nyder øjeblikket.(kærlighed).

Her er kladssebilled fra Øresundsvejvejens-skole.5-u.år.1952.Og lad mig sige jeg er ikke itvivl om hvem som er min mor.

Her er billed af. Valde og min mormor i deres unge dage.

Her sidder min oldemor og oldefar, sammen med deres datter, min moster Ella og en ung dreng som jeg udemærket ved hvem er.

Her står jeg samen med min mor på Rådhuspladsen.

Her er min mormor er hun ikke køn, jeg vil prale og sige at damerne på min mors sidde af formillien er kønne og ja, det ligger til formillien at få kønne børn.

Til alle Jyderne, jeg har haft et pragfuldt liv omkring Ålborg, ja de var tider.

Her står jeg i mine unge dage og laved en carport og den måtte laves om i flere omgange, men sjovt var det.

Her sidder jeg med min første datter og i skal ikke tro andet end, mine piger er det største i verden som jeg har oplevet.

Her ser i bulder og jeg har altid været schæferhund-gal og de har altid vist deres trofasthed og min tilid til til den race er fantastisk.

Jeg vil sige at her er jeg på Rohdos og vores naboer, sage jeg sang så flot og vi blev så enig om at vi skulle have en drink og det var 1.del cola og5.del rom, her ser i resutatet, sjovt.

Ja, her ser i min elskede morog lad mig sige jeg syntes hun var/er smuk desvære døde hun som.32årig, sikke spild, hun har givet mig nogle kvaliteter, som kun få forstår, så jeg tier.

Ja, nu kommer der realiteter, jeg har fået min første kemo, jeg gik med kræften til gode venner og fruen sage nu skal du gå til læge og i kender jo mænd, det går nok over, der kommer mere.

Her er vi på Rigshospitalet og min formillie er med, så jeg stod op kl5-6.om morgen for at starte med kemoterapien, så jeg kunne være sammen med formillien resten af dagen, sygeplejerskerne sendte de unge menesker hen til mig, så jeg kunne fortælle dem om behanlingen og hvad jeg har set, er aldrig til at beskrive, et formille medlem sage sener til mig at da hun så mig uden hår troede hun ikke jeg ovreleved og med lægernes og min formillies kærlighed vandt jeg over kræften.

Dette billede fik jeg lovtil at få af gode venner og det viser hvormeget, den skide kræft havde tæret på mig og jeg kan kun give, hus-læge, slagelse sygehus. Riget, venner og den fantastiske kærlighed, skylden for at jeg vandt kampen og ingen bliver for klejnet her.

Jeg vil godt sige at mobbefri skoler findes ikke og vi skulle bare.9-10.kilometer fra Slagelse før vi så hvordan børn kunne være og jeg vil takke sjællanske-tiden og deres journalister for godt arbejde, tænk hvis aviserne var sådan idag.

Rohdos, ja der findes en slette på øen som, har nogle gammel vindmøller til at pumpe vand op på sletten, det har været en meget fodig slette(navnat kommer).

Rodhos, ja der liger jo Knosos og der findes verdens første wc-med skyl, det står ved siden af.

Rohdos, her er nået fra Knosos.

Ja, jeg har også været på Bornholm, her er Østerlars Rundkirke.

Her ser i Gudhjem.

Her er. Kamel-Løvehovederne ved Hammeren. Bornholm.

Brændegårds-haven, ja det var sjovt også den gang og hvis i tænker på hvorfor de billeder, så kaldes historie.

Her ser i Rokkestennen i Pardisbakkerne, ja den er stor.

Ja, i kan jo selv se.

Ja, andet billed, men i ser jo selv, kan i huske de billeder.

Ja, vi går igenem Danmark, her er H.C.Andersens hus i Odense.

Her ser i Fattighuset i Odense, ja det kaldes historie, men tror det er på vej igen.

Ja, så er vi i Jylland og der ser i Himmelbjerget.

Ja, toppen af Himmelbjerget.

Ja, jeg bliver ved her kan i kigge.

Ja, der er smukt ved Himmelbjerget og jeg håber at folk forstår, hvorfor jeg har såmange historier.

Ja, i må jo gøre jer de samme ovrevejelser som jeg, sjovt nok er det til en person i Slagelse, husk jeg udstiller aldrig nogen, så intet navn.

Ja, her ser i et brev, som jeg sendte som lille og hvis i læser, så kaldes det min ubetvinget kærlighed og som jeg plejer at sige, moder kærlighed er ubegrænset uanset hvordan livet har været.

Ja, jeg kan jo kalde det lokal-historie og ja jeg har både været dørmand og idiot, historien taler for sig selv, min mund er lukket.

Ja, til folk som ser vil jeg bare fortælle jer, det var mig de vil have fat i, venner stopped mig på vejen der ned og når der tales om vold og de siger volden er eskaleret, så forstår jeg ikke, den har altid været der.

Ja, jeg behøver vel ikke at sige andet end kalde det lokal historie.

Ja, jeg bliver ved, her er Audebo pumpestation og i kan jo søge om den fantastiske historie om Lamme-fjoren og dens indvinding godt gået.

Ja her ser i Høng Børnehjem, som var mit paradis og jeg tør ikke tænke på hvordan jeg var blevet uden den kærlighed, som alle udstrållet og der taler jeg om alle, lige fra rengørings damerne, køkken damerne, gartnerne og pædagoerne.

Ja her er min mor på besøg på Høng Børnehjem og lad mig sige det var mit paredis.

Legende Børn på Høng Børnehjem og husk jeg ligger ikke navne på nogen og det gælder over alt.

Ja her er nogle af lege fasiliteterne på Høng Børnehjem og sådan ting er jo en mangel-vare nu tildags.

Her er første skoledag på Høng Komuneskole og når det var vinter gik vi over marken og det var før, den nye-del blev bygget.

Ja der er jo et billed fra Rådhuspladsen, men kig, der var fredligt i København.

Når kære Jyder, nu kommer der lidt historie, vi holder i Kalundborg og venter på færgen.

Ja her var vi logerne og sikke vest-Jysk gæst-frihed, jeg kunne godt tænke mig om nogle husker huset, det var lige udtil vestkysten og broen lå lige ved siden af.

Her er udsikten over til broen og ved en ene side af broen, lå gammel Tysk-bynkers.

Når kære Jyder, jeg har jo sagt at jeg kender Jylland, rimeligt godt og husker stadig at over på anden side af broen, lå der en farbrik, om i kan huske den, kunne da være sjovt at høre og den hed Aggersund-broen. Jeg kom til at tænke på at en stykke træ fra en gammel fiskekasse, kunne jo gøres til et gevær, med lidt snille og et kniv, det er drenge leg.

Ja kære venner, man tager ikke til Vestkysten, uden at nyde kliterne.

Ja vi var jo nogle stykker og jeg kunne fortælle i time-vis.

Her ser i vores prakfulde værter, ja vestjysk gæstfrihed, glemes aldrig.

Ja kære venner, man kommer ikke uden om Hvidesande, når man er i Jylland.

Ja vi er stadig i Hvidesande og i kender jo nok historierne om at Fiskerbådene bliver trukket op på land.

Ja, jeg kunne ikke lade værd, her er mine udtagelser fra skolen, husk smilet.

Her ser i mine karkter fra skole-Eksamen og jeg har aldrig lavet lektier og de første ca.6-7.år gik med pjat, jeg fik atvide at hvis jeg havde gjort lidt mere ud af det så havde jeg fået studenter-Eksame, mit spørgsmål er bliver man kloger af et stykke parpir.

Ja, her var billedet som jeg har ledt efter, det var i de grimme dage, husk vi har alle været unge.

Ja her er et billed fra de unge dage i fruegade.

her ser i en af verdens dejligste hunde.

her ser i hunden atena, den har forskræket mange, god hund.

her ser i lidt kreativt når man ikke har så meget, jeg vil da også vise en anden ting, sener.

Nå, jeg fandt lige et billed af ham. Leon, som 35-40.årig, ja vi bliver jo ældre med tiden.

Ja jeg havde ovrevejet at fjerne dette brev, men lader det stå til skræk og advarel for folk som skal tænke på sine børn og venner, husk der er altid en udvej.

Ja man skal aldrig tale uden viden, så jeg må rose. Sjællanske medier for deres opmærksomhed og husk angst avler angst.

Jeg vil af Respekt sætte billeder ind fra Frøslevlejren. den blev bygget i .1944.år og den var bygget til .1500-fanger og på et tidspunkt var der ovre. 3000-fanger, det kaldes historie.

Ja her ser i billedet af en barak i Frøslevlejren og det var jo ikke nået ferie sted selvom man ikke kunne samligne lejren med de berøgtede-KZ-lejre i Tyskland og andre stedre.

Ja her ser i at man i Frøslevlejren kunne lytte til. den Engelske Radio-BBC, så man fik alt atvide, i skal husk den med kreativ tænkning.

Ja jeg har lovet nogle gode venner at vise hvordan en uartig dreng kan se ud, men min kærlighed til min moder, er til stadighed ukrænkelig.

JA kære venner, her ser i 2 gode venner i godt lag, det viser sig jo at rigtige venner har meget at snakke om, sikke dage

Ja det billed kender alle og her er min vægt ca.92-90.kg og er stresset af idiotiens latterlighed og næste billed siger jo alt.

Ja her er det sidste billed taget i 7.måned og jeg har tabt ca.4-5.kg og er blevet nået ældre på 3.månder, men også kloger?

Her er min lille barn på vej til første skoledag længe siden.

Ja her ser i en Kamphund og den er som sin ejer sød og rar og ja den er bare skøn:))))

Her er et af de mirakler som jeg har fået opfyldt.

Ja så kan det ikke være meget bedre mit barn og barnebarn sikke en kærlighed:))))))

Hej med jer jeg fandt et Louis moe opus 53 så hvis i kender nogle som vil give et bud som har nået på sig så lytter jeg.

Ja her kan det ses i nået støre format hej hej.

JA TALEN ER STOR MEN JORDEN ER LILLE IMELLEM MINE HÆNDER ... SYNTES I IKKE:))))

Ja V-tegnet kender alle da Englands Winston Churchills brugte det som tegn på sejer under 2.verdens krig.

Ja folk tænker kun på at styrke er muskel kraft og den sten vejer omkring 65-70.kg, men folk skal vide at styrken sidder i hjernen ;-)

Ja her ser et hundetørlet i min have og det er egen inspiration.

Ja i hjørnet er der en sommerfugl busk og jeg er igang med at ligge sten i hele min have og bare vent til jeg er færdigt med det så skal i se billeder.

Ja jeg er ved at få mit humør tilbage der for ser jeg bare så glad ud.

Her er min lille vovse, sød og hengivende.

http://kortlink.dk/masterleon/5gub , prøv at få et grin, husk det er billigt.
Hej med jer, jeg vil kort prøve at sige hvordan min mening er om livet, først ingen har lovet os at livet skullevære let og jeg har så mine sempel regler, først formillien, venner og vi har jo betalt husleje, lys,varme og maden, der er min livs regl, jeg lever for menesket, det kaldes kærligheden til jer alle og her på min hjemmeside vil jeg give min ærlige mening om hvordan redder verden vi har et ansvar for at vores børn og børne-børn, kan leve uden frygt, jeg vil gøre hvad jeg kan for at det skal lykkes, jeg vil godt sige jeg taler med store ord, men jeg mener at hvis vi tænker stort og kreaivt, såkab vi redde verden og ikke kvæles i dens forurening som vi menesker laver, mit motto er læs og lær, til jer som læser folk kalder mig humanist, ok, jeg er også humorist og realist og livet er for kort til at være bange for bussemænd, husk når man taler med de ældre og damer, så lytter man og kan også bukke og afbryder ikke talen, da historie er absalut viden og inden jeg slutter, så husk når jeres kære skal væk, så vær der, ellers vil i have en byrde på ryggen resten af livet og fortrolighed kender ingen grænser,hilsen fra. leon lerche. slagelse.